fbpx

 

 

Integrationer

Deliverect NemTakeAway

Deliverect

Med integrasjonen med Deliverect kan du samle bestillinger fra alle plattformer/portaler i NemTakeAway-systemet. Det kan spare deg for tid og minimere feil og forsinkelser på bestillingene dine.

Deliverect samler alle dine bestillinger i NemTakeAway-systemet, og ordrekvitteringer skrives ut direkte på kjøkkenet på én printer.

Når bestillingene dine er samlet i NemTakeAway med Deliverect, kan du bruke NemTakeAways unike kapasitetsstyring på alle bestillinger. Det betyr at du ikke tar imot flere bestillinger enn du kan håndtere – selv om bestillingene kommer fra andre portaler. Du slipper unødvendige manuelle prosesser og får bedre forutsetninger for at maten skal være klar til kundene dine i tide.

Med Deliverect kan du få en bedre oversikt samt nyttig innsikt i inntektene dine og produktbeholdningen din. Med riktig oppsett kan du endre produktpriser, menyoppsett og åpningstider på tvers av dine salgsportaler/plattformer på en gang i backoffice.

Slipp for å holde styr på flere systemer og mer hardware. Samle bestillingene dine i NemTakeAway med Deliverect. Da kan du fokusere på det du gjør bra – nemlig å lage god mat til dine kunder.

Integrasjonen med Deliverect er en del av Avansert-pakken fra NemTakeAway – og krever abonnement hos Deliverect.

Wolt Drive

Med NemTakeAways integrasjon til Wolt Drive kan du bruke Wolt Drive til å levere bestillingene dine fra din egen NemTakeAway-bestillingsside.

Wolt Drive kan være en god løsning for deg og restauranten din hvis du ikke kan eller ønsker å levere takeaway med egne bud.

Tilby levering uten å betale kommisjon av salget ditt
Wolt Drive er en uavhengig leveringsløsning som kan brukes uavhengig av Wolt-appen. Dette betyr at du ikke trenger å selge takeaway gjennom Wolt-appen for å bruke Wolt Drive.

Prisen for levering beregnes fast basert på avstand, og som forhandler faktureres du en gang i måneden. På denne måten kan du tilby levering av takeaway uten å måtte betale kommisjon av salget ditt. Som forhandler kan du fritt bestemme hvor mye kundene dine skal betale for leveringen.

Sterk leveringsoppsett i de fleste større byene i Norge
Wolt Drive bruker samme leveringsoppsett som brukere av Wolt-plattformen. Wolt-budet kan dermed levere i de fleste større byene i Norge innen en time etter bestilling.

Integrasjonen med Wolt Drive er en del av Medium- og Advanced-pakken fra NemTakeAway.

Wolt Drive integrasjon