fbpx

Demo eksempler

Velkommen til demosiden vår

Vi har laget noen forskjellige scenarioer. Her kan du se eksempler på hvordan din restaurant kan konfigureres med de mange skreddersydde mulighetene i NemTakeaway.

NemTakeaway kan tilpasses på mange måter. Farger, fonter, bilder, logo osv. kan endres på bestillingssiden, så de passer til din spesifikke restaurant.

Videre kan du også velge å få din egen hjemmeside hos oss. Hvis du har ditt eget domene, kan vi bruke det du allerede har – hvis ikke får du en adresse på formatet: www.dinrestaurant.nemtakeaway.no

Det er mange tilpasninger og individuelle funksjoner i NemTakeaway-systemet. Du kan opprette fravalg og tilvalg av ingredienser. Du kan også opprette avanserte menyer hvor du enten kan tilføye valgmuligheter mellom dine eksisterende produkter, eller lage en “Product builder”. På denne måten kan man for eksempel tilby:

  • Forskjellige typer poteter eller dipp til en burgermeny
  • Forskjellige typer brød til en smurt baguette eller sandwich
  • Muligheden for at sette sammen en pizza med et forhåndsbestemt antall ingredienser.

I systemet kan du selvfølgelig også selv velge om du vil tilby levering eller kun henting. Du kan velge om du vil ta imot kontanter, online-betaling eller begge deler.

Husk – med NemTakeAway har du alltid din egen betalingsmetode og -avtale, så pengene går direkte inn på din egen konto.

Du betaler altså ingen kommisjon til oss.

Plaza demo restaurant

Demonstrasjonsscenario 1 – Pizzeria

Pizza Plaza er et tradisjonelt pizzeria. På hver pizza kan kunden fjerne ingredienser og legge til ekstra ingredienser.

I demoen kan du se et eksempel på en burgermeny, hvor kunden kan velge om han/hun vil ha pommes frites til eller ikke.

Restauranten tilbyr levering i noen deler av Århus – hvert postnummer har forskjellige priser og et minimumsbeløp på bestillingen.

Farger og bilder er skreddersydde så de matcher restaurantens printede menyer. Fordi restauranten ikke hadde egen hjemmeside på forhånd, bruker de NemTakeaways hjemmesidefunksjon, som inneholder en link til bestillingssystemet, en kort presentasjon av restauranten, åpningstider, adresse samt en link til sosiale medier.

Demonstrasjonsscenario 2 – Kafé/sandwichbar

Her er en typisk kafé som tilbyr smurte sandwich med forskjellige typer brød, en burger hvor man både kan fjerne ingredienser, velge hvordan burgeren skal stekes og legge til ekstra fyll.

Farger og bilder er tilpasset så de matcher kaféens egen hjemmeside. Systemet er integrert med en “Bestill nå”-knapp i menyen eller som vist under.

Cafe demo
Sushi demo

Demonstrasjonsscenario 3 – Sushi-restaurant

Restauranten selger sushi og andre varme, asiatiske retter. De har også bygg-selv-menyer, hvor kunden selv kan sette sammen en meny ut fra forhåndsdefinerte kriterier.

Restauranten har bilder på de fleste av produktene sine, så kunden kan se hva han/hun kjøper.

Designet er basert på restaurantens egen hjemmeside, hvor fargerne og en særlig font er en viktig del av restaurantens grafiske uttrykk og røde tråd.

I selve restauranten tilbyr restauranten også selvbetjening ved bordet. Det betyder at de har printet et skilt med en QR-kode som kan skannes. Heretter kan kunden foreta alle bestillingene uten å bruke en fysisk meny eller å vente på en servitør.

Du kan se hvordan det ser ut via knappen nedenfor.