fbpx

Displayskjermer

NemTakeAway displayskjermer

I NemTakeAway er det mulig å bruke tre forskjellige displayskjermer i din restaurant.

Skjermene hjelper kjøkkenet med å få overblikk, og gir kundene dine mulighet for å følge med på sine bestillinger. Du kan også bruke displayskjermer til å vise menyen din eller reklamere for spesialtilbud.

Displayskærme i restaurant

Produktskjerm

Du kan bruke produktskjermen til å vise bilder av maten. Skjermen kan f.eks. brukes til å friste kundene med flotte menyer og tilbud inne i restauranten.

Displayskjermene kan skifte mellom flere visningsmoduser, så skjermen viser flere produkter eller tilbud samtidig. Du kan også koble sammen flere skjermer for å vise forskjellige produkter.

Bestillingsstatusskjerm

Med bestillingsstatusskjermen gir du kundene dine mulighet til å følge med på sin bestillingsstatus, så de vet når maten er klar.
Skjermen oppdateres automatisk når dere endrer status på bestillingen i systemet

👉 Venter – når bestillingen nettopp er kommet inn

👉 Pågående – mens bestillingen forberedes på køkkenet

👉 Klar til henting – når bestillingen er markert som ferdig

Visningsmodusen bruker tydelige farger, så kunden kan se hvor langt bestillingen er kommet.

Displayskærm køkkenstatus

Kjøkkenskjerm

Med kjøkkenskjermen kan kjøkkenpersonalet raskt få overblikk over kommende bestillinger, tider o.l. Fargene gir et raskt overblikk over hvilken type rett det er snakk om.
En nedtelling tilknyttet hver bestilling viser hvor lang tid som er igjen til kunden henter bestillingen. Dermed gir skjermen raskt svar på hva som skal gjøres, og når.
Med touchscreen kan kjøkkenpersonalet klikke på bestillinger når tilberedningen påbegynnes – og igjen når den er ferdig.